Kiadó Körös-parti nyaralók, apartmanok, szállások

Szoba (db) max:
Férőhely (db) max:
Ár/fő/ éj (Ft) max:
SZÉP-Kártya K&H MKB NemOTP

Foglalás
Rácz Anita
+36-70-528-3920
info@korosnyaralok.hu

Kiadó Körös-parti nyaralók - Házirend


A vendégházakban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják! Továbbá a vendégházakban kizárólag a foglalás visszaigazolásában feltüntetett létszámmal tartózkodhatnak vendégeink! További vendégek a szállásadó előzetes beleegyezése nélkül nem használhatják a szálláshelyet!

Becsekkolás – adatszolgáltatás

2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgáltatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a kormány által kijelölt tárhely-szolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból. Szálláshelyeinken kizárólag azok a vendégek tartózkodhatnak, akik okmányaikat a szállásadónak érkezéskor adatrögzítási célból bemutatták. Magyar állampolgárságú vendégeknél elfogadható okmányok: személyi igazolvány, vezetői engedély és útlevél. Az Európai Unióból érkező vendégektől a személyi igazolvány és az útlevél, harmadik országból érkező vendégtől kizárólag az útlevél fogadható el személyi azonosításra és okmányolvasásra. Fontos kiemelni, hogy MINDEN szállóvendégnek, így csecsemőknek is szükséges érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkezni és azt a szállásadónak bemutatni. Amennyiben vendégeink a fenti rendelkezéseknek nem tesznek eleget, úgy a szállásadónak a szálláshely szolgáltatást meg kell tagadnia!

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a szállásadó felelősséget nem vállal! Ugyanígy a levegő és a víz minőségéért, illetve a holtág vízminőségéért a szállásadó nem vállal felelősséget.

Idegenforgalmi adó

A honlapunkon feltüntetett árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely 18 éven felüliek után fizetendő az érkezéskor hatályos kormány- illetve helyi rendeletek által megszabott mértékben.
Tájékoztatásképpen, 2020-ban az idegenforgalmi adó mértéke az alábbiak szerint alakult:
- Békésszentandráson és Szarvason 400 Ft/fő/éjszaka,
- Cserkeszőlőben 500 Ft/fő/éjszaka,
- A harangzugi és csengedi nyaralókban IFA fizetési kötelezettség nem merült fel 2020-ban.

Lemondási feltételek

A foglalás megerősítéséhez foglalót kérünk. A teljes foglalási díj és a foglaló különbözetét az érkezés napján egy összegben köteles a vendég kifizetni.
A lefoglalt időpontnál korábbi távozás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban sem részben, sem egészében visszatéríteni.

A koronavírus járvány időszaka alatt, amennyiben a szálláshely elfoglalásának időpontjában a nyaralást érintő kijárási tilalom/korlátozás van érvényben, úgy a vis maior helyzetre való tekintettel a foglalás - amennyiben így döntene kedves Vendégünk - áttehető egy későbbi időpontra, vagy pedig a foglaló visszafizetésre kerül.

Amennyiben vis maior helyzet nem áll fenn, úgy egy esetleges lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni!
A foglalás a visszaigazoláson feltüntetett időszakra szól. A foglalás más időpontra nem helyezhető át a foglaló beszámításával (vis maior helyzetet leszámítva)!

Szállás

Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni TILOS! A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kiépített tűzrakó hely környéke, valamint csikktartó állvány. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, a hamutartót használni!

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tüzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!

A kert és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épületek bejáratait kulcsra zárni!

Házi állatok

A vendégházakba semmilyen háziállat nem hozható be. Kérjük ügyeljenek arra, hogy az udvaron hagyott állatok a környezetben ne tegyenek kárt!

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű, matrac, TV, DVD stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházakból!

Takarítás

A vendégházakat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van minden házban (felmosó szett, seprű, partvis)!

Sátor állítás

A vendégházak kertjében sátrat csak előzetes engedéllyel lehet állítani!

Kert

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére!
Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni!


------------------------

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag pihenést kívánunk!
Rácz Anita: +36-70/528-3920

Foglalás:
Rácz Anita
+36-70-528-3920
E-mail

Kiadó vízparti nyaralók, apartmanok, szálláshelyek Békésszentandráson és Szarvason, a Holt-Körös partján
Kiadó Körös-parti nyaralók, Szarvas szállás, Békésszentandrás szállás

Adatvédelmi tájékoztató