Kiadó Körös-parti nyaralók, apartmanok, szállások

Szoba (db) max:
Férőhely (db) max:
Ár/fő/ éj (Ft) max:
SZÉP-Kártya K&H MKB NemOTP

Foglalás
Rácz Anita
+36-70-528-3920
info@korosnyaralok.hu

Kiadó Körös-parti nyaralók - Házirend


A vendégházakban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják! Továbbá a vendégházakban kizárólag a foglalás visszaigazolásában feltüntetett létszámmal tartózkodhatnak vendégeink! További vendégek a szállásadó előzetes beleegyezése nélkül nem használhatják a szálláshelyet!

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a szállásadó felelősséget nem vállal! Ugyanígy a levegő és a víz minőségéért, illetve a holtág vízminőségéért a szállásadó nem vállal felelősséget.

Idegenforgalmi adó

A honlapunkon feltüntetett árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely 18 éven felüliek után fizetendő az érkezéskor hatályos kormány- illetve helyi rendeletek által megszabott mértékben.
Tájékoztatásképpen, 2020-ban az idegenforgalmi adó mértéke az alábbiak szerint alakult:
- Békésszentandráson és Szarvason 400 Ft/fő/éjszaka,
- Cserkeszőlőben 500 Ft/fő/éjszaka,
- A harangzugi és csengedi nyaralókban IFA fizetési kötelezettség nem merült fel 2020-ban.

Lemondási feltételek

A foglalás megerősítéséhez foglalót kérünk. A teljes foglalási díj és a foglaló különbözetét az érkezés napján egy összegben köteles a vendég kifizetni.
A lefoglalt időpontnál korábbi távozás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban sem részben, sem egészében visszatéríteni.

A koronavírus járvány időszaka alatt, amennyiben a foglalás időpontjában a nyaralást érintő kijárási tilalom/korlátozás van érvényben, úgy a vis maior helyzetre való tekintettel a foglalás - amennyiben így döntene kedves Vendégünk - áttehető egy későbbi időpontra, vagy pedig a foglaló visszafizetésre kerül.

Amennyiben vis maior helyzet nem áll fenn, úgy egy esetleges lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni!
A foglalás a visszaigazoláson feltüntetett időszakra szól. A foglalás más időpontra nem helyezhető át a foglaló beszámításával (vis maior helyzetet leszámítva)!Szállás

Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig kell elhagyniuk. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni TILOS! A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kiépített tűzrakó hely környéke, valamint csikktartó állvány. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, a hamutartót használni!

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A tüzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése SZIGORÚAN TILOS!

A kert és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épületek bejáratait kulcsra zárni!

Házi állatok

A vendégházakba semmilyen háziállat nem hozható be. Kérjük ügyeljenek arra, hogy az udvaron hagyott állatok a környezetben ne tegyenek kárt!

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (asztal, székek, ágy, ágynemű, matrac, TV, DVD stb.) kérjük ne vigyék ki a vendégházakból!

Takarítás

A vendégházakat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van minden házban (felmosó szett, seprű, partvis)!

Sátor állítás

A vendégházak kertjében sátrat csak előzetes engedéllyel lehet állítani!

Kert

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére!
Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni!


------------------------

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag pihenést kívánunk!
Rácz Anita: +36-70/528-3920

Foglalás:
Rácz Anita
+36-70-528-3920
E-mail

Kiadó vízparti nyaralók, apartmanok, szálláshelyek Békésszentandráson és Szarvason, a Holt-Körös partján
Kiadó Körös-parti nyaralók, Szarvas szállás, Békésszentandrás szállás

Adatvédelmi tájékoztató